Activiteiten

Samen met u, op volle kracht.

Cerco werkt samen met de belangrijkste constructeurs van boormachines, die zelfs het kleinste machineonderdeel in hun eigen fabrieken produceren. Zij leveren kwaliteit en duurzaamheid in een wereld waar uithoudingsvermogen en kracht onmisbaar zijn.

Bij Cerco, verdeler van Sandvik voor België, vindt u alle machines die nodig zijn voor uw specialiteit of werf, nieuw of tweedehands.

 

Guy - Raphaël
Technologie

De voorbije 65 jaar hebben wij al meer dan 500 machines van grote internationale, op technologisch vlak toonaangevende constructeurs gebruikt, verkocht, onderhouden of hersteld. De werking ervan heeft voor ons dan ook geen geheimen meer.

Slagkracht

Alles wat de mens heeft ontwikkeld om mechanische energie te beheersen in steengroeven, in de bouw of bij civieltechnische werken, brengen wij voor u in de praktijk. Wij stellen bijzonder krachtige, betrouwbare en bedrijfszekere boortechnologieën voor.

Guy Peeters

Na een eerste gesprek waarin wordt ingegaan op uw specifieke vraag, passen wij ons aan uw noden aan en bedenken wij samen met u de aangewezen oplossingen voor uw probleem. Wij stellen u nieuw, tweedehands of geüpgraded materieel voor.

Training

Cerco zorgt voor de opleiding van uw personeel bij de aankoop van nieuw materieel, maar ook bij upgrades. Onze specialisten staan tot uw dienst om advies te geven en in alle omstandigheden te antwoorden op uw vragen.

Bijstand

Aangezien wij ons al ruim 60 jaar toeleggen op het beheer van boormachines, heeft onze technische bijstandsdienst een actieve kennis van de prestaties en behoeften van deze machines. In minder dan 3 uur kunnen wij op elke werf in een straal van 200 km zijn. Vervolgens doen wij ter plaatse of in de werkplaats de nodige herstellingen, tot uw machine opnieuw operationeel is.

Magazijn

Van een bout voor de compressor tot de volledige motor, onze stock telt meer dan 15.000 referenties van reserveonderdelen, netjes gesorteerd en klaar voor gebruik. Daarbij komen nog hoogwaardige hulpstukken van de grootste constructeurs uit de sector. Wij stellen alles in het werk om uw activiteit op te volgen en de voortzetting ervan te garanderen.

Reactiemogelijkheid is gesloten