Sandvik

Sandvik

DI550

Sandvik biedt hoogtechnologisch gereedschap en materieel voor de mijnbouw en de bouwnijverheid aan. Het produceert in zijn fabrieken tot het kleinste onderdeel van zijn machines. Sandvik biedt kwaliteit en duurzaamheid die in deze sector het verschil maken. Als verdeler stelt Cerco het volledige gamma machines voor die optimaal beantwoorden aan uw noden.

Meer informatie vindt u op www.sandvik.com.

logo Sandvik2

De DI550 Leopard

Een boorgatmachine die bedoeld is voor aannemers en middelgrote tot grote steengroeven. De 5” hamers staan borg voor een verhoogde productiviteit, terwijl het brandstofverbruik en de exploitatiekosten worden gedrukt. Met 4” of 6” hamers boet deze machine niets aan efficiëntie in. De DI550 is een eenvoudige, comfortabele en krachtige machine en biedt de operator een kwaliteitsvolle werkomgeving: een geluiddichte designcabine waar de trillingen niet voelbaar zijn, een ergonomische gebruikersinterface en een gebruiksvriendelijk besturingsscherm. De veiligheid is een sterk punt van de DI550 dankzij de stabiliteit die wordt gewaarborgd, met gelaagd glas en een voorruit die is uitgerust met een beschermende rooster. De cabine is ROPS- en FOPS-gecertifieerd.

De DP1500i Pantera

Een zelf-aangedreven hydraulische boormachine op rupsbanden. Deze volledig uitgeruste boormachine van de nieuwe generatie verschaft heel wat informatie over de booromstandigheden en het uitgevoerde werk. Intelligente boorparameters, een ROPS/FOPS-gecertifieerde cabine, uitstekende zichtbaarheid en heel precieze instructies maken het werk veel gemakkelijker. De technische oplossingen van de DPi-reeks zijn verder milieuvriendelijk. In vergelijking met conventionele modellen ligt het brandstofverbruik 15% lager voor 2500 bedrijfsuren per jaar, wat neerkomt op een daling van de CO2-uitstoot met 35 ton.

De DX700/800 Ranger

Een zelf-aangedreven hydraulische boormachine op rupsbanden. De zichtbaarheid in de ergonomische en ROPS/FOPS-gecertifieerde cabine is bijzonder goed en zij beschikt over een geavanceerd systeem voor de bediening van de hendels. De hernieuwbare bovenstructuur, het vermogen, de precisie en de polyvalentie maken van de DX700 de ideale machine voor werken in de bouwsector, in steengroeven of voor bruinkoolgroeven. De stabiliteit is uitstekend op oneffen terrein en dankzij het boorbesturingssysteem “Rock Pilot” kan de machine 12 uur na mekaar heel precies boren.

Reactiemogelijkheid is gesloten