Accessoires en onderdelen

Accessoires en onderdelen

U heeft een wisselstuk nodig, of het nu gaat om een bout of een volledige motor. Cerco heeft meer dan 15.000 referenties in stock, zodat u op de kortst mogelijke tijd kunt krijgen wat u nodig heeft.

Cerco verkoopt ook krachtige boorwerktuigen die optimaal beantwoorden aan uw behoeften. Omdat wij steeds op zoek zijn naar geavanceerde technologie, kunnen wij u werktuigen bezorgen van merken die synoniem zijn van hoge kwaliteit, zoals:

Magasin
Outils Sandvik

Sandvik

Sandvik is wereldleider in het leveren van uitrusting en gereedschap, van technologische diensten en oplossingen voor de mijnbouw. Sandvik biedt een alomvattend gamma voor het boren, snijden, vergruizen, het transport, het verslepen en de behandeling van gesteente. Het volledige gamma werktuigen en onderdelen van Sandvik vindt u op www.sandvik.com.

Quarryman

Renishaw Quarryman®

Renishaw Quarryman® is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in scansystemen voor de opmeting van steengroeven en de controle van de voorraden. Het biedt laserdigitaliseringssystemen aan voor de winningsindustrie, om de veiligheid en rentabiliteit te verbeteren en op ieder moment het volume van de voorraden te berekenen, zodat de productie zo goed mogelijk kan worden gepland. Meer informatie vindt u op www.renishaw.com.

Reactiemogelijkheid is gesloten