Geotechno is lid van de Cerco Group

Sinds 1 september 2017 is Geotechno door Cerco overgenomen. Geotechno’s kantoren, werkplaatsen en medewerkers verhuisden naar Cerco in Braine-le-Comte.
LOGO

Nieuwe corporate video

Bekijk onze nieuwe video, die presenteert, in twee minuten, de verschillende activiteiten van Cerco. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoon (+32 67 55 21 47) of via info@cerco.be.

Om de video te bekijken, klik op de afbeelding hieronder.

Slide 1

 

Opportuniteiten niet te missen

We hebben momenteel een aantal Sandvik Di550 machines die kunnen worden remanufactured en aangepast aan uw behoeften. Voor meer informatie, klik op de afbeelding hieronder.

141_P1080780

 

NIEUW: Sandvik Leopard, een revolutionaire machine

_N4F3443_DTH-width800maxheight600[1]

De Leopard id een boorgatmachine die bedoeld is voor aannemers en middelgrote tot grote steengroeven. De 5” hamers staan borg voor een verhoogde productiviteit, terwijl het brandstofverbruik en de exploitatiekosten worden gedrukt. Met 4” of 6” hamers boet deze machine niets aan efficiëntie in. De Leopard is een eenvoudige, comfortabele en krachtige machine en biedt de operator een kwaliteitsvolle werkomgeving: een geluiddichte designcabine waar de trillingen niet voelbaar zijn, een ergonomische gebruikersinterface en een gebruiksvriendelijk besturingsscherm. De veiligheid is een sterk punt van deze machine dankzij de stabiliteit die wordt gewaarborgd, met gelaagd glas en een voorruit die is uitgerust met een beschermende rooster. De cabine is ROPS- en FOPS-gecertifieerd.

Om Sanvik video te bekijken, klik op de afbeelding hiernaast.