Matexpo 2019: Cerco zal daar zijn

Matexpo 19 Zoals voor eerdere edities zal Cerco aanwezig zijn op de Matexpo-tentoonstelling die van 11 tot 15 september 2019 in Kortrijk zal plaatsvinden.Fondations, géotechnique, forages d'eau

MATEXPO is een tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor bouwmaterieel in Kortrijk Xpo. Als derde grootste vakbeurs in Europa ontvangt MATEXPO als gevestigde waarde meer dan 40.000 bezoekers.

Het is het onmisbare evenement voor alle professionals in de bouw- en industriesector. Cerco zal aanwezig zijn om de innovaties die zijn ontwikkeld voor de sectoren steengroeven, weg- en waterbouw, bouw en milieu te presenteren. De 350 exposanten zijn voornamelijk importeurs van machines voor de bouw, recycling, civiele techniek, handling, milieu en reiniging. MATEXPO, het is meer dan 13 ha machineverenstellingsruimte met vele demonstraties en testmogelijkheden, maar ook conferenties en symposia over zeer actuele onderwerpen.

Meer information op www.matexpo.com.

 

Retrospectieve 2018

Het afgelopen jaar heeft Cerco u kunnen helpen bij uw boorprojecten. En dit, ongeacht het toepassingsgebied: steengroeven, geotechniek, funderingen, waterboringen, milieu …

Hier zijn een aantal foto’s die goed vertegenwoordigen dit jaar.

Sandvik DI550Mako2MC8 DeconinckEnvironnementTMB28Tecniwell SmetIMG_2513

Geotechno is lid van de Cerco Group

Sinds 1 september 2017 is Geotechno door Cerco overgenomen. Geotechno’s kantoren, werkplaatsen en medewerkers verhuisden naar Cerco in Braine-le-Comte.
LOGO